Vilkår og Betingelser - Essencius

Vilkår og Betingelser

Ved at oplyse ovenstående information giver du tilladelse til, at Essencius A/S behandler dine informationer. Samtidig tillader du, at vi må sende dig vores nyhedsbrev med de seneste markedsindsigter, cases og informationer om, hvad Essencius A/S kan tilbyde.

Vi behandler nedenstående information, når du melder dig til vores nyhedsbrev.

  • Navn
  • Land
  • E-mailadresse
  • Virksomhed

Vi behandler og bevarer dine personlige informationer baseret på dit samtykke til at modtage vores nyhedsbrev. Vi gemmer dine informationer så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller indtil vi stopper med at skrive nyhedsbreve.

For at forbedre brugeroplevelsen vil vi anvende din e-mail, herunder din åbningsrate og click-through-rate på vores nyhedsbreve for at kunne skabe en målrettet og værdiskabende kommunikation til dig. Du kan til hver en tid tilbagetrække dit samtykke ved enten at bruge linket i bunden af det seneste nyhedsbrev eller ved at sende en mail til

Vi vil gemme din information så længe, som vi har en kommerciel interesse, i vores CRM-system, hvilket er baseret på en reel interesse i dig som en potentiel kunde, medmindre du aktivt beder os om at slette din data.

Din information vil blive overført til vores CRM-system, vores markedsføringsautomatisering system og vores statistiske segmentering.