Designpraktikant - Kreativt kommunikationsbureau - Essencius

DESIGN PRAKTIKANT HOS ESSENCIUS

Har du mod på at arbejde i bureaubranchen med nogle af Danmarks største og mest anerkendte brands? 

Essencius konceptudvikler og eksekverer kommunikationsløsninger med fokus på oplevelse, indlevelse og involvering. Løsningerne skal gøre sig fortjent til omtale og gøre det muligt for brand og forbruger at være i kontakt og dialog 24-7-365.

Vi har igennem de seneste år været nomineret til og vundet en række priser for vores kundeløsninger. Blandt andet har vi høstet awards ved Mashable’s Mashie Award, DIA, DEMA og PR Tigeren. Vores referencer tæller bl.a. Coca-ColaAnthon BergSingapore AirlinesMarc JacobsPandora, Electrolux og Orkla Foods.

Du vil indgå i vores designteam og blive en aktiv del af holdet. Hvis dit talent og ambitionsniveau rækker, vil du få ansvar for egne opgaver og løsninger. Opgaverne vil variere meget og rummer såvel udvikling af koncept og design på tværs af platforme. Du indgår også i den daglige designproduktion af posts, apps, grafik og events.

DIN PROFIL:

Vi forventer, at du som erhvervspraktikant sætter en ære i at være med i eksekveringen af dine koncepter, og at du tager ansvar for dine opgaver fra opstart til afslutning og levering. Det er essentielt, at du besidder et stort drive, tænker kreativt, kan dit håndværk, samt er struktureret og ansvarsfuld. Og at du ikke er for fin til at smutte på posthuset eller lave kaffe til et møde.

DIN VÆRKTØJSKASSE:

Du elsker din Mac og har styr på InDesign, Photoshop og Illustrator og kan du Motion Graphics, er det et stort plus. Du har også erfaring med MS Office-pakken, herunder PowerPoint.

DIALOG:

Hvis det lyder interessant for dig så send din ansøgning, CV og eksempler på dit arbejde til Charlotte Sejersen Orland på cso@essencius.dk.

PERIODE:

Aftales individuelt. Praktikperioden er 3-6 mdr. og ulønnet / 37 timer ugentligt.

LØBENDE ANSØGNINGSFRIST