Designpraktikant - Kreativt kommunikationsbureau - Essencius

DESIGN PRAKTIKANT HOS ESSENCIUS

Har du mod på og lyst til at være i praktik på kreativt bureau med Internationale kunder samt nogle af Danmarks største og mest anerkendte brands? 

Essencius konceptudvikler og eksekverer kreative kommunikationsløsninger med fokus på oplevelse, indlevelse og involvering. Vores referencer tæller bl.a. Coca-Cola, Fødevareministeriet, Scandic Hotel, Singapore Airlines, Marc Jacobs, Pandora, Electrolux og Aalborg Akvavit.

Vi tager dit praktikophold seriøst.

Som designpraktikant vil du indgå i vores designteam og blive en aktiv del af holdet. Hvis dit talent og ambitionsniveau rækker, vil du få ansvar for egne opgaver og løsninger. Opgaverne vil variere og rummer brainstorming og konceptudvikling, design på tværs af platforme fra start til slut og du indgår i de daglige designløsninger af posts, apps, grafik og events etc.

Vi udarbejder en læringskontrakt som sikrer at dit praktikophold lever op til både forventninger og målsætninger.

Desuden er vi stolte af at ca. 30 % af vores praktikanter får en studiekontrakt efter praktikperioden.

DIN PROFIL:

Vi forventer, at du som erhvervspraktikant sætter en ære i at være med i eksekveringen af dine koncepter. Det er essentielt, at du besidder et stort drive, tænker kreativt, kan dit håndværk, og at du tager ansvar samt indgår i det daglige liv på bureauet.

• Du går på en kreativ design uddannelse (min 2 år og op)

• Du ser muligheder og er opsøgende og nysgerrig efter hvad ny teknologi bringer til din værktøjskasse

• Du sætter en ære i dit arbejde og tager ansvar for dine opgaver fra opstart til afslutning og levering

• Du trives i et kreativt miljø med skiftende prioriteter og forandringer.

• Du arbejder i Adobe og er fortrolig med MS office- pakken. Du har styr på dine grafiske programmer og kan du Motion Graphics, er det et stort plus.

• Du ser dig selv som oplagt kandidat til efterfølgende at blive tilbudt et job i vores kreative team enten som studentermedhjælper eller junior artdirector.

ESSENCIUS - KORT FORTALT

Essencius er et nordisk bureau, Vi er del af SERMO Communications som er en international bureaukæde bestående af uafhængige kreative bureauer.

Essencius hovedkontor ligger i et gammelt byhus i hjertet af København.

Vi er afslappede, venlige og yderst professionelle. Vi tror på en flad virksomhedsstruktur og elsker individualitet, mangfoldighed og vores fælles succes. Vi værdsætter forandring, frihed og ansvar.

Derfor har vi også skabt et manifest med af de 9 bedste fordele, vi tilbyder de lyse, kreative hoveder på vores kontor – læs det her

INTERESSERET?

Vis os din portfolio – Hvis vi matcher, inviterer vi dig til en snak!

DIALOG:

Hvis det lyder interessant for dig så send din ansøgning, portfolio og CV til Katrine på praktik@essencius.dk.

PERIODE:

Aftales individuelt. Praktikperioden varer minimum 3-6 måneder (37 timer ugentligt) og kan både være lønnet og ulønnet (baseret på kvalifikationer).

Ansøgninger modtages året rundt.