Praktik - Essencius

ER DU ESSENCIUS' NYE PRAKTIKANT?

Vi er et kreativt og  erfarent kommunikationsbureau. Via research og klare budskaber skaber vi fortællinger, som leder til øget kendskab og salg. Sammen mestrer vi alt fra content creation og betalt annoncering til design, branding og PR. Vi søger ambitiøse studerende, som er klar til at få en masse erfaring i den kreative bureauverden. Prøv vores praktikforløb ’Career Booster’. 

Career Booster by Essencius

Formålet med forløbet er, at  skabe værdi for både dig som praktikant, og for Essencius som bureau. Det betyder, at du får mulighed for at lære og få erfaring, mens du skaber resultater for kendte brands i samarbejde med vores specialister. Hos os kommer du kun til at hente kaffe, når du selv trænger til det. 

Som en del af Career Booster kan du forvente en travl hverdag med spændende og forskellige arbejdsopgaver. Vi lover dig, at  du kommer rundt i krogene af netop de opgaver, du finder interessant – og i de opgaver du ikke kendte på forhånd. 

kunder-brands-billede

Få en personlig mentor, som støtter dig i hele forløbet

Hos Essencius vægter vi trivsel og arbejdsglæde højt. Som praktikant tilknyttes du en mentor, som du altid kan gå til, hvis du har spørgsmål, ønsker eller har andet på hjerte. Herudover lover vi, at dine mange nye kollegaer skaber et trygt arbejdsmiljø for dig.  

Udover spændende opgaver venter der også en social og sjov arbejdsplads med fredagsbar, fester, Veggie Wednesdays og meget andet.  

Dit praktikophold hos Essencius varer minimum 3-6 måneder og kan både være lønnet og ulønnet (baseret på kvalifikationer). Det er ikke unormalt, at et succesfuldt praktikforløb leder til et studiejob eller fuldtidsansættelse. 

Hvem er du?

 • Du har interesse for alt digitalt og ønsker en karriere indenfor kommunikation, branding og marketing.
 • Vi kræver ikke, at du allerede har styr på alle arbejdsopgaver, men at du har en stor lyst til at lære og blive bedre.
 • Du er klar på at blive en del af et socialt kontormiljø i hjertet af København.
 • Du er ambitiøs, dedikeret og klar på at gøre en forskel.
 • Du er udadvendt og frisk på nye udfordringer.
 • Du er initiativrig, nytænkende og ansvarsbevidst, og du tør byde ind med idéer, kreative indspark og højt humør.
 • Du er i stand til at tage ansvar for egne opgaver fra start til slut (naturligvis med støtte fra din mentor). 

Interesseret og klar på et seriøst karriereboost?

Hvis et praktikforløb hos Essencius lyder som noget for dig, så send os en motiveret ansøgning. Lige nu har du mulighed for at søge en praktikplads i følgende teams: 

Social media og digital marketing

Du vil komme til at arbejde med Facebook, Instagram, LinkedIn og Google. Herudover vil du også arbejde med bl.a. influencer marketing, content planning og e-mail marketing.

DESIGN &
CONTENT

Du vil komme til at arbejde med bl.a. design, content, events og konceptudvikling. 

KOMMUNIKATION
& PR

Du vil komme til at arbejde med bl.a. storytelling, strategi, sociale medier, PR og konceptudvikling.

Send os din ansøgning og CV på praktik@essencius.dk med angivelse af det team, du brænder for at blive en del af. 

Læs meget gerne vores manifest. Vi er lidt anderledes end de fleste af vores konkurrenter – og måske er netop vores kultur noget for dig! 

Velkommen til vores jobsektion. Vi er glade for at se dig her, for Essencius er et fantastisk sted at arbejde. 

Her serverer vi nogle af de fordele, vi tilbyder de kreative sjæle, dygtige rådgivere og krøllede hjerner, som vi ansætter:

Vi tror på frihed under ansvar.

 1. Vi tidsregistrerer ikke – vi fokuserer på resultat fremfor fart!
 2. Hybrid er det nye sort – tre dage på kontoret og to dage hvor end, du har lyst til at være.
 3. De bedste idéer vinder! Hverken hierarki eller ego står i vejen for kreativiteten.
 4. Vi elsker lange forhold. “One-night stands” er hårde både for vores ansatte og vores kunder.
 5. Lange forhold skal plejes. Vi tilbyder en god pensionsordning, og det er en riiiimelig god og nødvendig idé, eftersom vi alle skal bruge penge og ha’ det godt – også senere i livet.
 6. Alle Essencer, som vi kalder os selv, er med i vores sundhedsløsning. Den omfatter i øvrigt både dig og dine børn indtil de flyver fra reden eller er blevet 21 år.
 7. Vi er vilde med ferier, hvor vi kan genoplade vores krop, hjerner og kreative energi. Derfor holder vores ansatte seks ugers ferie plus helligdage.
 8. Vi er pjattede med at hænge ud sammen og at finde på sjove ting til vores fredagsbarer. Vi tager også på  festival, hænger ud i vores egen skønne gård eller i vores baghave ( også kendt som Kongens Have).
 9. Vi stræber efter at blive en grønnere arbejdsplads. Vi dyrker fx urter og grøntsager i vores hyggelige gård, og fravælger fast frokostordning for at reducere madspild. I stedet har vi Veggie Wednesdays
 10. I Harry Potter har de dementorer. I Essencius har vi mentorer. Vi gør, hvad vi kan for at få ideer og tanker ud af din hjerne. Vi fylder den også op igen med viden og perspektiver og hjælper nye kollegaer med at blive en af Essencerne.