Jobs - Essencius

Jobs

Leder du efter nye udfordringer i en innovativ og kreativ virksomhed med mange forskellige kunder og projekter, eller vil du skyde din karriere i gang i bureauverden?

Hos Essencius har vi fokus på at skabe en dynamisk virksomhed med højt til loftet, stort ansvar til både teamet og den enkelte samt glade kollegaer, der trives i et nordisk orienteret arbejdsmiljø.

Hvis det er noget for dig, så tag et kig på vores ledige stillinger.

Velkommen til vores jobsektion. Vi er glade for at se dig her, for Essencius er et fantastisk sted at arbejde. 

Her serverer vi nogle af de fordele, vi tilbyder de kreative sjæle, dygtige rådgivere og krøllede hjerner, som vi ansætter:

Vi tror på frihed under ansvar.

  1. Vi tidsregistrerer ikke – vi fokuserer på resultat fremfor fart!
  2. Hybrid er det nye sort – tre dage på kontoret og to dage hvor end, du har lyst til at være.
  3. De bedste idéer vinder! Hverken hierarki eller ego står i vejen for kreativiteten.
  4. Vi elsker lange forhold. “One-night stands” er hårde både for vores ansatte og vores kunder.
  5. Lange forhold skal plejes. Vi tilbyder en god pensionsordning, og det er en riiiimelig god og nødvendig idé, eftersom vi alle skal bruge penge og ha’ det godt – også senere i livet.
  6. Alle Essencer, som vi kalder os selv, er med i vores sundhedsløsning. Den omfatter i øvrigt både dig og dine børn indtil de flyver fra reden eller er blevet 21 år.
  7. Vi er vilde med ferier, hvor vi kan genoplade vores krop, hjerner og kreative energi. Derfor holder vores ansatte seks ugers ferie plus helligdage.
  8. Vi er pjattede med at hænge ud sammen og at finde på sjove ting til vores fredagsbarer. Vi tager også på  festival, hænger ud i vores egen skønne gård eller i vores baghave ( også kendt som Kongens Have).
  9. Vi stræber efter at blive en grønnere arbejdsplads. Vi dyrker fx urter og grøntsager i vores hyggelige gård, og fravælger fast frokostordning for at reducere madspild. I stedet har vi Veggie Wednesdays
  10. I Harry Potter har de dementorer. I Essencius har vi mentorer. Vi gør, hvad vi kan for at få ideer og tanker ud af din hjerne. Vi fylder den også op igen med viden og perspektiver og hjælper nye kollegaer med at blive en af Essencerne.

Har du mod på at afprøve dit talent inden for bureaubranchen? Vi søger en erfaren kollega til vores PR og influencer team København.

Är du intresserad av att arbeta med kommunikation inom livsstil, mat, resor och streaming?

Få erfaring med brand-aktivering, PR og projektledelse hos Essencius

Har du mod på at afprøve dit talent inden for bureaubranchen? Du får lov til at arbejde med nogle af de største og mest anerkendte brands i Danmark.

Få erfaring med Facebook, Instagram, SEO, SEM, Content Marketing, Influencer Marketing og diverse analyse-redskaber.

Er det dig vi leder efter?

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde praktikanter, studerende og fuldtidsansatte konsulenter.

Vi elsker at være kreative sammen med vores kollegaer – og måske dig?

Hvis du er interesseret i et dynamisk arbejdsmiljø med en lang række af forskellige kunder, vil vi meget gerne høre fra dig.

e, essencius, logo

Har du en udfordring,
vi skal hjælpe med?