Public Relations. Bureau med speciale i PR, Branding og Social Media

SOM DIT KREATIVE PR- OG
KOMMUNIKATIONSBUREAU SKABER
VI FORTÆLLINGER, DER LEDER TIL
SALG

Vi er et kommunikationsbureau med ekspertise i PR, koncepter, kampagner og lanceringsboosts. Vi bringer dit brand tættere på forbrugernes hjerter og væsentlig tættere på et salg. Integreret kommunikation er vores speciale, og vi tilbyder en række services, offline såvel som online, som vi sammensætter og aktiverer baseret på den aktuelle udfordring og med det mål for øje at sikre en eksekvering med et højt afkast.

 

Vi er gode til at flytte både holdninger og varer – uanset om din virksomhed kommunikerer primært B2C eller B2B. Vi er strategiske, kreative, strømlinede og skævt tænkende. Vi er mestre i at eksekvere, så alt går over forventning. Vi ser potentialet i jeres ønsker og omsætter drømmene til PR, kampagner, lanceringer og events, der skaber det, de skal.

PR – OMDØMME & OPFATTELSER

Public Relations (PR) handler grundlæggende om at bevare eller opbygge et omdømme. Et omdømme skabes ud fra summen af ord, opfattelser, aktiviteter om- og fra dig, samt dine konkurrenters adfærd, som tilsammen skaber en agenda.

PR er en bred og kompleks disciplin, som består af mere end bare medieomtale, medieovervågning og journalistkontakt. PR er også håndteringen af issues og kriser, der rammer dig, dit brand, din virksomhed eller en branche. Uanset situationen, hjælper vi med at kortlægge den og sætter ind med de indsatser, der har mest mulig indflydelse på dit samlede omdømme og troværdighed – og dermed brugernes ønske om at tilvælge dit brand. Vi samarbejder med dine stakeholders, store og små influencere, celebreties og forskere. Og vi har dialog med journalister og meningsdannere, så vores rådgivning er baseret på både fakta og holdninger.

Medierne bliver hver dag bombarderet med pressemeddelelser om nye produkter og services eller spændende, nye samarbejder. At trænge igennem hos journalister og influencere og nå ud til forbrugerne kræver indgående kendskab til, hvordan journalister og medier arbejder og prioriterer og en målrettet PR-indsats. Som PR-bureau har vi den indsigt og de kompetencer, det kræver at give din virksomhed den omtale, I fortjener. Med Essencius som dit PR-bureau, kan du være en aktiv del af agendaen.

Kontakt os for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Tag fat i Managing Partner Brian Orland
 bso@essencius.dk eller på telefon 51 51 19 13

SKAL VI TAGE EN SNAK?

Ring og hør mere om PR