AEG Design - Essencius

Styling FOR ET BRAND I SÆRKLASSE

Mellem to historiske gader i Esbjerg rejser en helt ny bygning sig i Kronprinsensgade 8. Den røde murstensbygning er klassisk, moderne og minimalistisk i sit udtryk. Her bor man i en smuk, arkitekttegnet murstensbygning med materialer af høj kvalitet tæt ved havnen og havet, men stadig midt i det pulserende byliv.

Essencius fik til opgave at style penthouselejligheden i Kronprinsensgade 8  med fokus på AEG og HTH Køkkeners samarbejde om interiør i høj kvalitet. Vi præsenterede den helt nye hvidevare-serie AEG Matt Black og skabte en stilren produktvideo med brandet i centrum.

Vi leverede en samlet casebeskrivelse med packshots og dæk-billeder til det årlige internationale casekatalog fra Electrolux.

Heri fremhæver Electrolux deres forskellige brands og produkter i tidstypiske miljøer, med klare referencer til de lande casene kommer fra.

Inspireret af Esbjerg

Esbjerg blev grundlagt i 1868 og er Danmarks femte største by. Bybilledet er præget af de klassiske røde mursten, den rå, monokrome industrihavn og det vilde Vesterhav med den blå horisont. Kombineret med AEGs sorte, matte overflade og de lyse træplader i HTH Nordic Creation-serien, fandt vi vores inspiration til optagelserne.