Sustainability - Essencius

SUSTAINABILITY & CLIMATE

Der findes både en Plan A og en Plan B. Der findes også en Planet A, men derimod ikke en Planet B, som vi kan bo på.

Som strateger og rådgivere inden for klima- og bæredygtighedskommunikation har vi øje for det faktum og har altid både en Plan A og B for vores kunder. Det er essentielt i en tid, hvor forandringer skyller ind over os, og reglerne for hensigtsmæssig klima- og bæredygtighedskommunikation konstant er til debat.

Hos Essencius hjælper vi vores kunder med at undgå kommunikativ ’washing’, men opfordrer samtidig til at udvise mod, og ikke lade frygten for reaktion føre til kommunikativ ’hushing’. Virksomheder og organisationer igangsætter mange gode tiltag på rejsen hen mod en mere bæredygtig drift – måske endda en cirkulær eller regenerativ drift.

Vores services inden for klima- og bæredygtighed omfatter:

  • En præliminær klima- og bæredygtighedsanalyse med det formål at afdække risici ift. kommunikativ ’washing’ og ’hushing’.
  • Workshops, strategier og planer, der tydeliggør og målretter kommunikation internt og eksternt.
  • Aktiveringskoncepter, kommunikation og PR, der involver og uddanner virksomhedens stakeholders om tiltag for øget klima – og bæredygtighedsrettet drift.
  • Målrettet employer branding med fokus på klima og bæredygtig i virksomheder.
  • Beredskab og krisekommunikation i forbindelse med klima og bæredygtigshedsagendaen.
  • Rådgivning om kommunikation af ROI for virksomheden, kunderne og kloden

Essencius lægger særlig vægt på FN´s verdensmål, ESG, forbrugerombudsmanden- eller kvinden, klimaadfærd og psykologi samt aktivering ved hjælp af troværdige medier og ambassadører. 

Vi har arbejder dagligt med kommunikation om bæredygtighed for en række kendte brands. Gennemtiden har vi blandt andet rådgivet og eksekveret for Coca-Cola, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Solar, Driscolls, Aldi, CO2HERO, Smartbox, Toms, Electrolux, GoMore og mange andre.  

e, essencius, logo

Har du en udfordring,
vi skal hjælpe med?