Få en skræddersyet SEO-rapport fra ESSENCIUS

Få en gratis SEO-rapport!

Opnå et værdifuldt indblik i din hjemmeside og dit indhold.

Udfyld nedenstående formular for at få din gratis og uforpligtende SEO-rapport
[contact-form-7 id="4252" title="Tilmelding - kursus"]

Udfyld formularen og modtag:

  • En skræddersyet SEO-rapport
  • SEO-fokuseret indholdsanalyse
  • Benchmark-analyse ift. én konkurrent*
  • Teknisk analyse af online-performance

Trafik på hjemmesiden er afgørende for din virksomhed, uanset din online-målsætning. Derfor optimerer vi de tekniske aspekter af din hjemmeside og sikrer, at indholdet reflekterer dit brand og din målgruppe. Også når det drejer sig om design.

Vælger du at samarbejde med Essencius om SEO-optimering, får du et team af eksperter, der er specialiseret i tekst-arbejde, indholdsoptimering, webstruktur og brugervenlighed. Vores SEO-eksperter løfter din online-tilstedeværelse, så du får bedre resultater.

*baseret på den URL fra en konkurrent, du vedhæfter formularen

SEO, DER SKABER RESULTATER

Vi sætter ind på fem områder og forbedrer din SEO.

Analyse af keywords (søgeord)

Vi benytter en række værktøjer til at analysere hundredvis af søgeord. Vi identificerer de søgeord, der genererer mest trafik, er mindst konkurrenceudsat og leverer den største CTR.

Hjemmeside audit

En vurdering af din hjemmeside giver et benchmark mod konkurrenter og identificerer områder, hvor hjemmesiden kan forbedres. Vi implementerer ’quick wins’ og hjælper med en langsigtet strategi, der holder din hjemmeside på toppen.

On page optimering

Indholdet på din hjemmeside påvirker både brugeroplevelsen og søgerangeringen. Vi sørger for, at besøgende finder relevant indhold i et designmiljø, der matcher dit brand.

Off page optimering

Troværdige hjemmesider, der linker til din hjemmeside, er uvurderlige, når det kommer til søgerangering. Vi analyserer mængden af eksterne links til din hjemmeside og identificerer nye muligheder for at få endnu flere eksterne links til din hjemmeside.

Evaluering og rapportering

Klare mål og målepunkter er en forudsætning for konstruktiv SEO-optimering. Vi leverer løbende indblik i, hvordan aktiviteterne omkring din hjemmeside påvirker trafiktallet.

SKAL VI SNAKKE?

Har du en udfordring, vi skal hjælpe med?