Film til sociale medier, kampagner og events

FILM

Med film til sociale medier, kampagner og PR folder vi din historie ud i forbrugernes og algoritmernes yndlingsformat.

Vi brænder for at fortælle den gode historie og i stadig flere tilfælde er en film- eller videoproduktion den bedste måde at gøre det på. Uanset metoden handler god kommunikation om at finde og underbygge den gode historie. Om det er en film til sociale medier eller et nyhedsindslag, så skal vinklen, historie-flow og det visuelle gå op i en højere enhed.

Når en film skal “i kassen”

I Essencius har vi vores eget set-up til mindre produktioner og vi samarbejder med specialister, når det handler om større produktioner eller helt særlige discipliner. Vi vælger altid det set-up, der giver dig den bedste film i forhold til din kommunikative målsætning.

Hvis du vælger os til at producere dine film til sociale medier, varetager vi alt fra idéudvikling, story board, optagelser, klip, redigering, farvejustering, grafik og animation til lyd og publicering.

Vi leverer: Film til sociale medier, webfilm, in-store spots, e-learning videoer, animationsvideoer og mindre reklamer.

Film til sociale medier

I takt med at algoritmerne bag Facebook og Instagram fokuserer på film som den foretrukne mediemetode, har vi specialiseret os i at skabe film til sociale medier, herunder også YouTube og Snapchat, som understøtter de forskellige sociale kanaler og den adfærd, som din målgruppe har.

Vi forholder os konstruktivt til data og vi udfordrer formatkravene, for vi ved, at en god historie ikke altid skal formidles på 8 eller 20 sekunder. Vi tager selvfølgelig også hensyn til, om din film primært skal fungere på YouTube, Facebook, Instagram eller Snapchat.

PR og filmproduktioner

Ligesom alle andre kommunikationsdiscipliner er PR også blevet mere visuel.

Flere redaktioner udvider deres online videoredaktioner, og mange af medierne efterspørger mere film og video. Derfor udarbejder vi ofte Video News Releases.

Kampagne og eventfilm

Vi skaber ofte film som underbygger en marketingkampagne eller forlænger oplevelsen fra et brandet event, fordi film fra events giver deltagerne optimale muligheder for at dele oplevelsen med venner og familie.

Her kan du opleve et par gode eksempler på vores rekrutteringsfilm for DGI og Coca-Cola HappyMovesDe Danske Hospitalsklovnes social media kampagne eller julefilmen for Cola-Cola

SKAL VI SNAKKE?

Har du en udfordring, vi skal hjælpe med?