Employer Branding - Essencius

EMPLOYER BRANDING

Lad os hjælpe dig med at skabe en klar Employer Branding og øge din virksomheds egenskab til at tiltrække og bibeholde gode medarbejdere.

Employer branding, corporate communication og recruitment marketing skal hænge sammen. Når de tre discipliner er samtænkt, kan medarbejdere, både eksisterende og fremtidige, let forholde sig til, om din virksomhed er værd at arbejde for. Og det er dét, Employer Branding handler om.

Sammen med vores dygtige partnere i SEEKNSPEAK tager vi hånd om dit brand og din virksomheds evne til at tiltrække talent. Vi udvikler og afstemmer din employer branding platform, så den er i samklang med jeres overordnede forretningsmål og corporate communication. Derefter sikrer vi via kampagner, ambassadørprogrammer, events, jobannoncer, videoer, sociale medier, karrieresider osv., at dit kandidatflow bliver bedre. 

“Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af Essencius’ arbejde!!
Både strategi og eksekvering var spot on!”
Gigi Portela / Senior Marketing Manager
TOMRA
“Jeg har været meget glad for mit samarbejde med Essencius på lanceringen af Calvin Klein Women. Utroligt serviceminded og professionelt team og alt har været gennemført fra start til slut. Jeg har følt mig i sikre og professionelle hænder hele vejen.”
Serife Özdemir / Brand Manager
Calvin Klein
“Essencius formåede at gøre problematikken omkring isbjørnenes arktiske hjemsted nærværende og relevant for danskerne, og samtidigt oplevede vi, at danskerne involverede sig i Coca-Cola på en ny og anderledes måde. Kampagnen blev en stor succes.”
Line Bech-Fisher / Brand Manager
Coca-Cola
“Både konsumenter, återförsäljare och media har anammat konceptet och på så sätt bidragit till att hylla kvinnor och ge barn runt om i landet underbara upplevelser. Dessutom har THE PANDORA TOUR bidragit till att skapa en ännu bättre relation med bloggare och journalister, eftersom det har funnits så många roliga, mysiga och uppslukande historier att berätta.”
Helen Rosenkjær Koppel Jensen / Marketing & PR Director
PANDORA Nordic
“Det er afgørende for os, at danskerne kender til hospitalsklovnenes arbejde, for ellers kan det simpelthen ikke lade sig gøre at sprede glæde for indlagte børn og deres familier. Derfor har det været vigtigt med en kampagne, der både kan fortælle danskerne om vores arbejde og få en hel masse til at engagere sig og sprede budskabet. I samarbejde med Essencius lykkedes det i meget høj grad i år.”
Kenneth Øhrberg / Direktør
Danske Hospitalsklovne
“Da Essencius overtog strategien for vores støtte-armbånd, knækkede de den negative kurve for salget. Armbåndet gik fra at være et støtteobjekt til at være i centrum for kampagnen. Det var helt afgørende, at Essencius som kreativt PR- og kommunikationsbureau satte stærkt ind på at positionere, brande og redesigne armbåndet som et fashion-item med et klart budskab og en relevant historie. En strategi, der førte til et kæmpe spring i salget.”
Carina Winther / Kampagneansvarlig
Støt Brysterne
“Med ’Fortællinger om Bærfolket’ har vores PR- og kommunikationsbureau, Essencius, skabt en original og effektiv aktivering af vores reklameunivers og i den grad knyttet vores brand sammen med historiefortælling. Den Gamle Fabrik fik ekstremt værdifuld PR-omtale på medieplatforme, vi ellers aldrig ville nå ud på, og kampagnen har givet vores brand helt nye touchpoints til vores forbrugere.”
Maja Fogt Jørgensen / Produktchef
Den Gamle Fabrik
“Med Barok-kampagnen lykkedes vi med at skabe et relevant og emotionelt koncept, der knyttede danskerne sammen med heste og travsporten. Kampagnen gav et øget fokus på travsporten generelt, og vi er meget glade for de samlede resultater, der helt sikkert er medvirkende til, vi regner med flere bettere i travsporten på sigt.”
Morten Kofoed Sørensen / Dantoto Product Manager
Dansk Lotteri Spil A/S
“Essencius var meget åbne og ærlige. Udfordringer blev løst effektivt og indenfor et begrænset budget. Essencius er meget venlige, service-mindede og professionelle – og de har en god forståelse for at opbygge brands.”
Kristian Bye / Vice President
reMarkable
e, essencius, logo

Har du en udfordring,
vi skal hjælpe med?