Purpose Marketing Bureau - Essencius

PURPOSE MARKETING

Klima – Bæredygtighed – Ansvarlighed
Skal forbrugerne vælge dit brand til at forandre verden?
Klima, bæredygtighed og ansvarlighed er mere og mere i fokus, når forbrugerne vælger produkter, og ansatte vælger virksomhed. Flere virksomheder arbejder med employer-branding for at fastholde og tiltrække de dygtigste medarbejdere. Og flere forbrugere efterspørger brands, der gør noget ekstra for klima, bæredygtighed og ansvarlighed. Som dit purpose marketing bureau, går vi i dybden med at styrke din virksomheds profil. Vi ser på allerede eksisterende tiltag og hjælper med de fremtidige.

Se to af vores purpose marketing cases

Vi arbejder ikke kun med dit WHY, men i lige så høj grad med at skabe et visionært og ambitiøst HOW.

Som dit purpose marketing bureau sikrer vi, at dit brand hjælper forbrugeren med at træffe de rigtige valg. Dit brand skal være forbrugernes foretrukne – og det skal forblive i den position, fordi I faktisk arbejder med hvordan jeres brand produceres og forbruges. Det handler ikke om at forbruge mere, men om at forbruge bedre.

Et bedre forbrug

Klima, bæredygtighed og ansvarlighed fylder i forbrugernes bevidsthed og ønsket om hensyntagen til klimaet og klodens fremtid skaber det, eksperter kalder et stort paradigmeskifte i marketing. Det handler nemlig ikke længere om at få målgruppen til at forbruge mere, men om at få dem til at forbruge bedre.

Som dit purpose marketing bureau markedsfører vi dit klimabevidste brand og virksomhed, og gør dit brand til den ansvarlige forbrugers første prioritet.

Vi hjælper med at fortælle hvordan, og hvorfor, netop din virksomhed og dit brand gør en forskel, og tager klima, bæredygtighed og ansvarlighed alvorligt. Vi kan hjælpe dig med allerede eksisterende produkter og vi kan hjælpe dig med mere langsigtede overvejelser løsning.

Et inspirerende WHY og et troværdigt HOW

Vi udfordrer purpose marketing i sin traditionelle forstand.  Vi arbejder både med et inspirerende WHY og med et visionært og ambitiøst HOW, så vi sætter nye standarder for, hvordan brands tager hensyn til klima, bæredygtighed og ansvarlighed.

Vi tænker fremtiden ind i dit brand

Som dit purpose marketing bureau går vi et skridt dybere og deltager i processen omkring produktion og levering, og tvinger dig til at se fremad. Vi vil gerne være med i produktudviklingen og hjælper dig med at vende blikket både indad  og udad for at optimere dit brand.

Det kan eksempelvis være følgende: Genbruger I eksisterende materialer, når I udvikler nye produkter? Hvilken type emballage benytter I? Kan I skabe produkter med lang holdbarhed? Kan produktet repareres eller gives retur, indgå i et cirkulært system? Arbejder I med FN’s 17 verdensmål?

Vi skaber den ærlige troværdige fortællingen om brandet og sikrer en gennemsigtighed, som gør det lettere for forbrugeren at finde og træffe det rette valg, når de vil forbruge med mest omtanke for klima, bæredygtighed og ansvarlighed.

Vi hjælper jer med at gøre det nemt, sjovt, inspirerende og trendy at have en livsstil, der ikke skader klimaet, miljøet, dyrene og menneskene.

Tre gode grunde til at kommunikere ansvarlighed

Forbrugerne vil gerne betale ekstra for klima, bæredygtighed og ansvarlighed

Undersøgelser viser, at forbrugerne er villige til at betale ekstra for klima, bæredygtighed og ansvarlighed. Desuden er den ansvarlige forbruger tro mod et brand, som er sit ansvar bevidst og signalerer, at det handler om hele tiden at gøre det bedre.

Bliv anerkendt for fokus på klima, bæredygtighed og ansvarlighed

Forbrugere og ansatte er kritiske i forhold til, hvilke brands og virksomheder de vil købe hos og associeres med. Et stærkt brand med en tydelig profil indenfor klima, bæredygtighed eller ansvarlighed bliver et stærkt brand.

Bliv valgt for troværdighed og ægthed
Et stærkt brand med en tydelig profil indenfor klima, bæredygtighed og ansvarlighed skal være troværdigt og ægte. Vi hjælper dig med at kommunikere bredt, ærligt og vedkommende om de forbedringer, der allerede er skabt, eller vil blive skabt.

SKAL VI SNAKKE?

Har du en udfordring, vi skal hjælpe med?