PR-bureau der styrker dit brands omdømme og troværdighed

PUBLIC RELATIONS

Som PR-bureau arbejder vi med omdømme, legitimitet og troværdig. Medieomtale er én af byggestenene.

Public Relations (PR) er en bred og kompleks disciplin, som består af mere end bare medieomtale, medieovervågning og journalistkontakt.

PR er også håndteringen af issues og kriser, der rammer dig, dit brand, din virksomhed eller en branche. Strategisk PR handler om at kortlægge og sætte ind med de indsatser, der har mest mulig indflydelse på dit samlede omdømme og troværdighed – og dermed brugernes ønske om at tilvælge dit brand.

Som PR-bureau samarbejder vi med dine stakeholders, store og små influencere, celebreties og forskere. Og vi har dialog med journalister og meningsdannere, så vores rådgivning er baseret på både fakta og holdninger.

Se to af vores PR cases

B2B eller B2C?

Vi hjælper virksomheder og brands med både forbrugerettet kommunikation og kommunikation til virksomheder – indkøbere, beslutningstagere, ejere. Uanset om du kommunikerer primært B2C eller B2B skal din kommunikation være klar, målrettet og relevant. Vi mestrer også at kommunikere til fagfolk – og sætter en ære i at forstå forskellige fagområder og forretningsprocesser.

PR-bureau i en branche i udvikling

Medierne udvikler sig med rivende hast og publicerer i tilsvarende hektisk tempo. Hvor man før kunne ramme en stor del af befolkningen via ganske få medier, så ser det anderledes ud i dag. Forbrugernes medieadfærd er fragmenteret – nærmest stammeorienteret – og det stiller krav til din kommunikation med omverdenen. Hvert medie, hver podcast, hver vlog har sit eget fokus og skal serviceres med målrettet kommunikation. Dét hjælper vi dig med. Vi udarbejder pressemeddelelser, pitches til journalister og rådgiver dig om, hvilke medier der er relevante for din målgruppe og det perspektiv eller synspunkt, du vil i dialog med offentligheden om. Det samme billede gør sig gældende på B2B-området. Et stort medieudvalg, masser af fora, konferencer og messer gør det nødvendigt at arbejde differentieret.

Kommunikationsstrategi og storytelling

PR handler grundlæggende om at bevare eller opbygge et omdømme. Et omdømme skabes ud fra summen af ord, opfattelser, aktiviteter om- og fra dig, samt dine konkurrenters adfærd, som tilsammen skaber en agenda. Med Essencius som dit PR-bureau, kan du være en aktiv del af agendaen.

Medierne bliver hver dag bombarderet med pressemeddelelser om nye produkter og services eller spændende, nye samarbejder. At trænge igennem hos journalister og influencere og nå ud til forbrugerne kræver indgående kendskab til, hvordan journalister og medier arbejder og prioriterer. Som PR-bureau har vi den indsigt.

PR og marketing

Vi er specialister i marketing-PR, hvor produkter eller kampagner er i fokus – både i medieomtale, events, SoMe og digitalt. Med klare budskaber og indsigt i dit brand, skaber vi fortællinger som journalister, bloggere, influencere og forbrugere ønsker at gøre til deres. Fortællinger, der øger kendskabet og leder til salg. Som dit PR-bureau får vi etableret viden og dialog, der støtter dit brand.

Se to af vores PR cases

Guide: Bliv bedre til PR

Vi har lavet en PR booklet, så du kan blive klogere på PR. Der indeholder
tips og tricks, som er fordelt på tre simple og sjove kapitler, så det er nemt for dig at læse og bruge dem. Du bliver desuden tilmeldt vores nyhedsbrev, og får en forlomme på kommunikationsmarkedet. Du kan download vores guide her.

Vi håber, du og din virksomhed vil finde vores guide brugbar.

e, essencius, logo

Har du en udfordring,
vi skal hjælpe med?